Du er her. Holstebro Strandjagtforening > Nyheder

Nyheder

Nyheder fra

klubben og kredsen:

Nyheder fra

Dansk Jægerforbund

Landsskuet 2016


Kom og besøg Danmarks Jægerforbund på Landsskuet 2016

Landskuet 2016


Kom og besøg Danmarks Jægerforbund på Landskuet 2016

Landskuet2016


Kom og besøg Danmarks Jægerforbund på Landskuet.

Daavildtsmøde Idom


Råsted Jagtforening vil gerne invitere 2 bestyrelses medlemmer fra jeres jagtforening som vil deltage i et debatmøde i plexus
Den 21 Juni 2016 kl. 19.oo i Plexus Idomlundvej 23 Idom 7500 Holstebro .
Vi ligger op til et konstruktivt møde som skal handle om dåvildtet i vores forvaltningsområde. Vores hensigt med mødet er, at udarbejde en fælles indstilling til kommende jagtider på dåvildt fra sæsonen 2018.
Vores forslag i initiativgruppen her fra Idom/Råsted området vil være og gå efter ”Thy modellen ”

Riffel_skydning


Resultat af årets Udtagelsesskydning i jagtfeltskydning i Ulfborg den 19.6.2016

Hjortevildtforvaltningen har polariseret debatten i kreds 2


Valget til hovedbestyrelsen i Danmarks Jægerforbund trak de største overskrifter til kredsmødet i Kreds 2 lørdag den 5. marts. Det var da også det mest ventede punkt på dagsordenen. Da alt var sagt og gjort, var det Norbert Ravnsbæk, der blev valgt som jægerne i Kreds 2's repræsentant i hovedbestyrelsen.

Hovedbestyrelsesvalg i kreds 2


Lørdag den 5. marts er der kredsmøde i kreds 2. Hovedbestyrelsesmedlem Lars Jensen er på valg, og både han og Norbert F. V. Ravnsbæk har annonceret sit kandidatur til posten. Som forberedelse til kredsmødet og valget er her en præsentation af kandidaterne.

Betaling

Der kan nu betales med Swipp

Jagtegnskursus

Kursus starter 25. januar 2016

Træning start 2016

Sæson start

Vingeundersøgelsen - mange krikænder!


I modsætning til sidste år har Vingeundersøgelsen i år modtaget mange vinger fra krikænder. Få overblikket over oktobers resultater og deltag selv ved at at sende vinger ind og få et lod i konkurrencen om en jagtrejse.

Danmarks Jægerforbund søger 6 forbundsinstruktører jagthund


Vil du være med på holdet, som en af 6 forbundsinstruktører i Danmarks Jægerforbund, så har du nu muligheden for at søge stillingen som forbundsinstruktør jagthund.

Mårhund: bliver Fyn ladt i stikken af Miljøstyrelsen


Hvis Fyn ikke skal ende som Jylland med mårhunde over det hele, så skal der slås til mod den invasive art med det samme og med alle tænkelige midler. Men Miljøstyrelsen sover i timen. De afsatte midler til bekæmpelsen af mårhund er opbrugt på bekæmpelsen i Jylland, så der i realiteten ikke er noget tilbage til indsatsen på Fyn. Falliterklæring, siger Jens Venø Kjellerup til TV 2 Fyn. Link til indslag længere nede i artiklen.

To mårhunde spottet på Fyn


Miljøstyrelsen skriver i dag i en pressemeddelelse, at to mårhunde inden for den seneste uge er spottet på den østlige del af Fyn. Den ene er skudt, mens den anden eftersøges.

Lydhør Landbrugsstyrelse


Bekendtgørelse om grundbetaling 2019 er kommet i høring, og Danmarks Jægerforbund konstaterer med tilfredshed at Landbrugsstyrelsen (LBST) har lyttet til vores ønske.