Du er her. Holstebro Strandjagtforening > Nyheder

Nyheder

Nyheder fra

klubben og kredsen:

Nyheder fra

Dansk Jægerforbund

Mårhundejægere i TV2 Nord


Der var fokus på mårhundereguleringsarbejder i Nordjylland i går på TV2 Nord. Se hele indslaget her.

Resultaterne af tandindsamling fra kronhjorte er udgivet


Nu kan du læse fagrapporten ’Resultater fra monitering af kronhjorteudbytte 2017/18’. Resultaterne bygger på data fra 193 krondyr. Tak til alle jer, der bidrog til indsamlingen. Med den nye sæson er der er igen plads til alle, der ikke fik afprøvet indberetningen.

Bliv vært for Jagthornsmesterskabet 2020


Bliv vært for Jagthornsmesterskabet 2020 - Danmarks Jægerforbunds Jagthornsudvalg søger en blæsergruppe eller en lokal jagtforening i kreds 6, 7 eller 8, der vil være vært for Forbundsmesterskabet i Jagthornsblæsning 2020.

Moderne jagttegnsmateriale til alle jægere


Danmarks Jægerforbund og SEGES arbejder konstant på at skabe et fremtidssikret jagttegnsmateriale, der som det eneste på markedet lever op til lovens krav, og som giver de kommende jægere mere end en bestået jagtprøve: Nemlig den bedst mulige ballast videre i jægerlivet. Materialet Jagttegn er derfor meget mere end en bog – og snart er vi på vej med endnu en modernisering.

Begivenhedsrige dage i FACE


To komprimerede dage i Bruxelles efterlader indtrykket af, at FACE arbejder målrettet på at sikre de europæiske jægere størst mulig indflydelse i EU. Dagene bød både på ekskursion til et agerhønseprojekt, Intergroup-møde i EU-Parlamentet og på generalforsamling i FACE med bl.a. valg af ny præsident.