Du er her. Holstebro Strandjagtforening > Nyheder

Nyheder

Nyheder fra

klubben og kredsen:

Nyheder fra

Dansk Jægerforbund

« Forrige1...34Næste »

Nu er det tid til årets medlemsundersøgelse


Vi har netop udsendt vores årlige medlemsundersøgelse til de medlemmer, vi har kontaktoplysningerne på. Vi sætter stor pris på vores medlemmer, og jo mere vi ved om dem, jo bedre en organisation kan vi skabe. Vi håber derfor, at så mange som muligt vil deltage i undersøgelsen.

Skydetider for FM i Jagtfeltskydning 2018 offentliggjort


Skydetider for FM i Jagtfeltskydning 2018 offentliggjort

Vildsvinehegnet har fået endelig godkendelse


Opførelsen af det omstridte vildsvinehegn langs den dansk/tyske grænse er blevet endelig godkendt af Naturstyrelsen. Hegnet står efter planen opført i slutningen af 2019. Danmarks Jægerforbund stiller sig kritisk overfor, om hegnet får den ønskede effekt.

Studerende får masser af viden om vildtpleje og vildtforvaltning på sommerkursus i Jagtens Hus


Jagtens Hus, Vildtforvaltningsskolen danner i disse dage rammen for et tre ugers kursus for studerende fra Skovskolen IGN, Københavns Universitet. Kurset er et samarbejde mellem Skovskolen og Vildtforvaltningsskolen, Danmarks Jægerforbund inden for vildtpleje og vildtforvaltning, og undervises primært af medarbejdere fra Danmarks Jægerforbund.

Slut med at tælle sekunder: På kragejagt inden solopgang


1. september var premieredag for mange jægere - også for kragejægerne, der for første gang kunne nedlægge krager en time før solopgang. Jæger havde en udsendt med på den første jagt.